Bedrijfsuitje duiken

Op zoek naar een uitje voor je collega’s?

Wil je eens iets anders doen met een bedrijfsuitje? Ga dan een keer duiken met je team! Duiken is een fantastische belevenis zeker omdat je collega er toch heel anders uitziet onder water. Duiken is daarom het ideale bedrijf- en school uitje.

Proefduikles als bedrijfsuitje

Bekijk je collega eens door een ander bril, een duikbril! Met grote regelmaat geven wij proefduiklessen aan bedrijven in groepen variërend tussen de 6 en 50 personen. Zo’n bedrijfsuitje duiken begint in de duikschool, waar wij tijdens de koffie, uitleg geven over het duiken en de werking van de duikmaterialen. Daarna gaan we naar het zwembad waar we ons omkleden, duikuitrusting aantrekken en een uur lang gaan duiken. Op verzoek kunnen wij onderwater foto’s en video’s maken. Door samenwerking met een aantal restaurants in Amersfoort, kunnen wij ook een combinatie aanbieding doen van Lunch + Duikles of Duikles + Diner.

Proefduikles als duikclinic voor scholen

Al jaren geven wij snorkel- en duikclinics aan een aantal scholen uit Amersfoort en omstreken. Zij komen met de complete klas eerst naar de duikschool voor de uitleg en gaan daarna allemaal tegelijk, vaak ook met de leerkracht, een duik maken in het Sportfondsenbad.

Scholieren van Havo 5 van het Eemlandcollege tijdens hun duikclinic. Ook de sportklassen van het Prisma College, ‘t Atrium en het Zeister Lyceum, komen elk jaar bij ons duiken en snorkelen.