Duikteam Thalassa: Amersfoort en omstreken

duikteam thalassaDuikcentrum Wobbegong werkt nauw samen met Duikteam Thalassa Amersfoort. Elke cursist van Wobbegong wordt dan ook automatisch en gratis 6 maanden lid van Thalassa.

Duikteam Thalassa Amersfoort bestaat uit een enthousiaste groep van rond de 180 duikers, die er plezier aan beleven om te duiken, in zowel Nederlandse als in tropische wateren. Regelmatig worden er clubduiken door heel Nederland en duiktrips naar het buitenland georganiseerd. Heb je geen ervaring of geen buddy? Geen probleem. Wij hebben altijd wel een buddy voor je.  Ook Boot- en wrakduiken op de Vinkeveense plassen, Grevelingenmeer, Oosterschelde en Noordzee, worden regelmatig georganiseerd.

Train mee met Thalassa

Elke maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur is er de mogelijkheid om aan de zwembadtrainingen mee te doen om de conditie en snorkelvaardigheden bij te houden. Wij trainen dan in het 5 meter diepe Torenbad van de Amerena op De Velduil 2, 3815 XT te Amersfoort.

Vrijdagavond is onze vaste clubavond in ons clubhuis, waar de leden hun duikflessen kunnen laten vullen met onze eigen compressor. Ook worden er hier films, foto’s en andere duikgerelateerde avonden georganiseerd.

Thalassa jeugd

Voor juniors vanaf 10 jaar met een Junior Openwater brevet, hebben wij ook een jeugdafdeling. Voor deze jongeren worden er op zondagmiddag speciale duiklessen en evenementen in De Amerena georganiseerd en natuurlijk buitenduiken die geschikt zijn voor Juniors.

Aanmelden gratis lidmaatschap

Heb je al een duikbrevet en zoek je een duikclub? Profiteer dan van 6 maanden gratis proeflidmaatschap van Duikteam Thalassa! Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.