Women’s Dive Day

Deze dag is door PADI in het leven geroepen om de duikende dames positief in het zonnetje te zetten en meer vrouwen actief te krijgen in de duiksport. Duikcentrum Wobbegong wil hier graag een steentje aan bijdragen en daarom hebben wij voor deze speciale dag leuke acties voor alle vrouwen:

  • Gratis lucht

Alle dames mogen deze dag gratis hun tank laten vullen bij ons duikcentrum. We zijn deze dag extra lang geopend van 10.00 tot 20.30 uur.

  • Duiken

Op deze dag willen wij natuurlijk ook graag duiken, wij staan vanaf 14.00 uur op zandeiland 4 in Vinkenveen. Hier kan je een duikje maken of langskomen voor de gezelligheid of informatie over de duiksport. Wij zorgen uiteraard voor wat te drinken en wat lekkers.

Is het alweer een tijdje geleden dat je gedoken hebt of vind je het spannend? Geen probleem! Er staan deze dag vrouwelijke stafleden van ons duikcentrum klaar om samen met jou een (gratis) duik te maken tussen 14:00 en 17:00 uur.

Heb je nog niet zelf de beschikking over een duikuirusting? Voor slechts €25,- kun je als duikende vrouw een complete duikuitrusting huren.

  • Borrelen en een VIP shop avond met korting

Om de dag goed af te sluiten organiseren we aan het eind van de dag ‘borrel and bites’in het duikcentrum aan de Nijkerstraat 6 te Amersfoort.

Van 17.30 tot 20.30 hebben wij een speciale koopavond met korting op 15% op bijna alles*. En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Heb je niet met ons gedoken overdag, dan ben je uiteraard ook welkom!

Wij hopen jullie dames graag te zien op zaterdag 20 juli.

Vergeet je niet aan te melden voor deze dag, graag even een mailtje sturen naar info@wobbegong.nl.

Groetjes en tot ziens op 20 juli in Vinkeveen of in het duikcentrum,

De dames van Wobbegong.

 

*: met uitzondering van duikcomputers, droogpakken en lopende aanbiedingen. Korting alleen voor dames 😉