Service, onderhoud of reparatie van ademautomaat of fles nodig?
Duikcentrum Wobbegong is erkend monteur voor de meeste merken.

Stuur direct je spullen op met ons gratis verzendlabel!

Download verzendlabel groot of klein

Onderhoud ademautomaten

Een ademautomaat is één van de belangrijkste onderdelen van een duikuitrusting en moet elke twee jaar of 100 duiken door een erkend servicemonteur worden nagekeken. Wij kunnen ademautomaten van de meest voorkomende merken een service beurt geven.

Wij gaan verder dan onze concurrenten mocht je twijfelen of een service beurt nodig is, dan kunnen wij op verzoek een pre check uitvoeren. Deze pre check kost 25 euro wij geven dan een advies. Mocht onderhoud nodig zijn dan verrekenen wij de kosten van de pre check  met het totaal bedrag.

Onderhoud BCD

De BCD zorgt voor een goed drijfvermogen maar ook voor je buoyancy. Met andere woorden het zorgt er voor dat je goed in het water ligt. Een goed onderhoud op je ventielen e.d. kan het verschil maken tussen een goede en een slechte duik. Wij hebben de kennis in huis om ook je BCD in goede conditie te houden.

Droogpakken onderhoud en reparatie

De naam spreekt boekdelen. Een droogpak moet droog zijn. Helaas gaat dit wel eens fout. Wij zorgen voor het onderhoud en service. Maar natuurlijk ook voor de reparatie van eventuele schade. We geven natuurlijk ook gewoon advies wanneer dit nodig is.