ScubaCoach

Het is het mooiste wat je gezien hebt tijdens het snorkelen en je wil heel graag een keer wat dieper kijken, je hoort je partner, buurvrouw of neef er constant over, DUIKEN.

Jij wil ook duiken maar je durft het niet! En hoewel het een beetje gek klinkt dat wij er over beginnen, maar we begrijpen het heel goed. Want hoewel duiken ontzettend ontspannen is heeft iedere duiker wel eens last van angsten onder water. Dus heb je nog nooit gedoken is het helemaal niet raar dat het je eng lijkt.

Omdat wij het je gunnen om te genieten van de prachtige onderwater wereld hebben wij het ScubaCoach programma ontwikkeld. Een no- nonsens aanvullende begeleiding om die angst een plek te geven.

Het ScubaCoach programma is ontwikkeld door 1 van onze instructeurs, welke organisatiepsychologie heeft gestudeerd en ruime ervaring heeft in het geven van coaching en cognitieve trainingen.

Wat houdt het programma in?

  • Intake met de ScubaCoach
  • ½ uur thuis oefenopdracht
  • 1 uur sessie met de ScubaCoach
  • Proefduik met de ScubaCoach
  • Na gesprek

Hierna plannen we een de duikcursus in. Hier heb je dan de keuze om verder te gaan in de groepslessen of privé duikcursus. Uiteraard hebben we een gesprek met je instructeur en halverwege de cursus heb je nog een (telefonisch) consult.

Kosten;

ScubaCoach programma, inclusief proefduik, € 119,- .