Kinder EHBO en Reanimatie cursussen voor gastouderbureau’s en Kinderdagverblijven

In het Convenant Kwaliteit Kinderopvang dat per 1 januari 2010 van kracht is, worden gastouderbureau’s verplicht gesteld dat hun gastouders beschikken over een erkend EHBO diploma voor kinderen. Hiervoor worden slechts een beperkt aantal certificaten geaccepteerd, waaronder die van NIKTA en het Oranje Kruis.

Na het volgen van de cursus Acute zorg bij Kinderen van NIKTA ontvangt u een geregistreerd certificaat van NIKTA, dat geaccepteerd wordt door het ministerie van OCW voor gastouders inzake de wet kinderopvang van 2010.

Voor losse gastouders die deze cursus bij ons willen volgen, kost deze cursus € 95,-. Dit is inclusief NIKTA certificaat, maar exclusief cursusboekje. Deze kost € 25,-.  Deze cursussen worden in Hoevelaken gegeven.

Ook kunnen wij voor gastouderbureau’s op lokatie deze cursus komen geven. Vraag een offerte aan voor uw gastouderbureau. Naast het verzorgen van deze cursus aan gastouders met NIKTA certificering kunnen we natuurlijk ook eigenaren van gastouderbureau’s opleiden tot Instructeur EFR & CFC, zodat zij zelf hun gastouders kunnen opleiden en updaten. Dat spaart aanzienlijke kosten.