Bubbelmaker en Kinderduikfeestjes

De PADI Bubblemaker is een proefduikles voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een fantastische manier om kinderen kennis te laten maken met het sportduiken in een zwembad tot 2 meter diepte.

Het is zo leuk omdat kinderen nu het plezier van sportduiken kunnen beleven, wat vroeger alleen voor volwassenen was voorbestemd. Zij moeten zich wel prettig in het water voelen maar hoeven geen super zwemmers te zijn. Het duurt inclusief uitleg, omkleden en duiken ongeveer 2,5 uur. Ze krijgen in die tijd de kans om voor het eerst onderwater te ademen, wat over de duikmaterialen te leren en vooral veel onderwater te spelen. Wij doen spelletje als onderwater frisbeëen, raket gooien en voetballen. De duikmaterialen die wij hiervoor gebruiken zoals, duikpakken, trimjacks, ademautomaten en duikflesjes zijn speciaal op maat voor kinderen. Het is ook voor ouders mogelijk om mee te duiken en hun kinderen onder water te bekijken.
De kosten voor een proef duikles zijn € 27,50 per kind of ouder.

Duikfeestjes!
Vier je verjaardag door een spannend en cool duikfeestje te geven met je vriendjes, vriendinnetjes en familie bij Duikcentrum Wobbegong. Het is leuk, makkelijk en veilig. Het is ook voor ouders mogelijk om mee te duiken en hun kinderen onder water te bekijken.
Wij maken onderwaterfoto’s van alle kinderen en ouders, deze worden naar de jarige gemaild, zodat de kindenren ze aan familie en klasgenoeten kunnen laten zien.
Op de foto viert Jelte zijn 9e verjaardag onderwater, met zijn vriendjes, moeder en zusje.

Jeugdafdeling-1

De kosten voor een duikfeestje zijn € 27,50 per kind of ouder bij een minimum van 8 deelnemers.

Duikfeestjes zijn op afspraak mogelijk op zondagmiddagen.

Duikfeestjes kunnen eventueel ook op andere dagen in overleg, naar gelang het zwembad vrij is. Neem hierover contact op met ons via het contactformulier.