PADI FREEDIVER OPLEIDINGEN

Word een PADI Freediver

FREEDIVEN, ZOLANG ALS JE EIGEN ADEM HET TOELAAT ONDERWATER BLIJVEN, IS DE MANIER OM OP EEN ANDERE WIJZE DE ONDERWATERWERELD TE ONTDEKKEN.

Wil je  langer geniet van het onderwater dan je nu al doet als snorkelaar dan kan dat door te leren freediven. Je kunt dan langer en relaxter op een veilige manier genieten van het bijzondere onderwaterleven. Ben je een (ervaren) scubaduiker (perslucht) dan leer je tijdens de PADI freediver cursus nieuwe technieken die er voor zorgen dat je tijdens het scubaduiken efficiënter met je lucht omgaat waardoor ook jij langer kunt genieten van je duik en niet meer als eerste naar boven moet.

Beginnend met de PADI Freediver cursus leer je de basisvaardigheden en technieken van het freediven die je nodig hebt om veilig duiken te maken terwijl je de adem inhoudt. Daarna kun je doorgaan met het trainen en verfijnen van je vaardigheden om duiken te maken naar nieuwe diepten met de PADI Advanced Freediver en PADI Master Freediver cursus.

Leeftijdsvereisten

  • PADI Freediver – 15 jaar of ouder
  • PADI Advanced Freediver – 15 jaar of ouder
  • PADI Master Freediver – 18 jaar of ouder

Hoe kan ik beginnen met leren?

Kies hieronder een van de Freediver cursussen en schrijf je in; je ontvangt dan de PADI free Diver Touch. De Touch is een interactief studie materiaal die je de achtergrondinformatie geeft die je nodig hebt om veilig te kunnen Freediven en je hebt de gelegenheid om in jouw tempo te studeren.

In de PADI Freediver Touch zit het cursus materiaal voor zowel de PADI Freediver, de PADI Advanced Freediver en de PADI Master Freediver cursus.

Freediver mogelijkheden

  • Padi Freediver Instructeurs Cursus

Jouw Freediver avontuur begint bij ons!

Ben je al een gecertificeerde Freediver met een andere duikorganisatie?

Door gaan en instromen is heel gemakkelijk bij PADI. Neem contact met ons op om te beginnen met het volgende level van Freediver training.