PADI Freediver Instructor

Als je een enthousiaste freediver bent, dan breng je waarschijnlijk veel tijd door met denken over freediving, praten over freediving en delen van verhalen over jouw freediving-avonturen. Door PADI Freediving Instructor te worden kun je jouw passie voor freediving naar een hoger niveau tillen. Je bent met de kwalificatie PADI Freediver Instructor in staat mooie ervaringen met anderen te delen en het leven van iemand anders in positieve zin te veranderen en jouw eigen leven verrijken.

Op welke manieren kan je instructeur worden?

Er zijn twee manieren om een kwalificatie als PADI Freediver Instructor te behalen. De eerste is voor ervaren freedivers die vaardigheden in lesgeven opdoen door een PADI Freediver Instructor Training-cursus te volgen. De tweede manier is voor freediver instructeurs die zich bij de PADI-organisatie willen aansluiten door een PADI Freediver Instructor Oriëntatie bij te wonen.

Start data instructeur cursus 2021:

Zaterdag 21 maart 2021

Zaterdag 22 mei 2021

Hoe neem ik deel?

Om deel te kunnen nemen aan een cursus PADI Freediver Instructor Training moet je ten minste 18 jaar oud zijn, een PADI Master Freediver-brevet (of gelijkwaardig brevet) hebben, Emergency First Response Instructor met actueel lidmaatschap (of gelijkwaardige kwalificatie als instructeur reanimatie/eerste hulp hebben) en een door een arts ondertekende medische verklaring overleggen die niet ouder is dan 12 maanden.

PADI Open Water Scuba Instructors (of een hoger brevet) die ook ervaren freedivers zijn en het PADI Advanced Freediver-brevet hebben, mogen rechtstreeks bij hun regionale PADI-hoofdkantoor de PADI Freediver Instructor-aanvraag indienen.

  • Freediver Instructor cursus € 749,-

  • Cross- over € 399,-

  • Cursus Pakket € 119,-