Diepduik specialty

Soms ligt een mooi wrak net even iets dieper dan waar je voor gebrevetteerd bent. Ook kom je in de Rode Zee bv haaien vaak pas op diepten van 30 meter of meer tegen. Dan is het fijn als je goed getraind bent voor duiken naar deze diepten. Tijdens de PADI Deep Diver specialty leer je speciale procedures, technieken en materiaalkeuze die bij het maken van een diepe duik erg belangrijk zijn. Verder leer je met een Decoboei om te gaan, zodat je makkelijk een veiligheidsstop kunt maken.

De prijs voor de Diepduik specialty is ‚ā¨225,-. Exclusief overnachtingen, vergunningen, uitrusting en lucht. Inclusief¬†PADI Deep Diver manual en brevetpasje.

Diepduik specialty in Duitsland.

De specialty wordt in overleg ook in Duitsland gegeven.

In het weekend organiseren wij een Diepduikspecialty in Hemmoor (Duitsland). Hemmoor is een helder en diep krijtmeer, zo’n 80 kilometer ten noord westen van Hamburg. Het is ongeveer 400 km rijden vanaf Amersfoort.

Daar overnachten wij in het Taucherhotel. Kijk op (http://www.hoerstensmeier.de) voor de kamer prijzen.

Kijk voor meer informatie over prijzen op locaties (www.kreideseetaucher.de)

Cursusvereisten

Advanced brevet, droogpak ervaring en een minimale leeftijd van 15 jaar.
Verder zijn de de vereisten in de Kreidesee dat je met twee eerste trappen moet duiken. ( dit kan dmv een dubbele kraan op je fles, Sidemount uitrusting of een extra stage fles met automaat meenemen ), ook moet iedere duiker een eigen SMB boei hebben.

Planning:

  • Maandag 16 maart 2020 om 20.00 zwembad Amerena
  • zaterdag 21 maart Duik 1 en duik 2 (Vinkeveen)
  • zondag 22 maart duik 3 (Vinkenveen)

Wil je ook meedoen? Geef je hieronder op: