Proefduik

Elke maand organiseren wij proefduiklessen in het zwembad. Tijdens deze proefduiklessen leggen wij je alles uit over sportduiken, de uitrusting waarmee je gaat duiken en de opleidingsmogelijkheden. Daarna ga je een uur duiken met een instructeur en kun je ervaren of sportduiken ook iets voor jou is.

Deze proefduiklessen beginnen zondags meestal om 12:00 uur met de uitleg. Door dit tijdstip zijn deze introductie duiklessen en duikcursussen ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De kosten van een proefduikles zijn € 29,50 per persoon. Dit is inclusief gebruik van een complete duikuitrusting.

Privé proefduik

Het kan natuurlijk dat je graag een keer alleen of met z’n tweeën wil ervaren hoe het onder water is. Dan kun je een afspraak maken voor een privé proefduikles. Dit kan op zondag of op maandagavond. Kosten hiervan zijn € 39,50 pp.

Freediver Try-out

In de Freediver Try-out krijg je een introductie in het freediven. We gaan kijken hoe lang je nu al onderwater kunt blijven met één ademteug. Vervolgens leren we je enkele eenvoudige freedive technieken en merk je al snel dat je het veel langer kunt volhouden onderwater dan je nu voor mogelijk houdt. Kosten € 25,- pp