Beschrijving

Camaro 5mm Seamless Bonding Gloves Handschoenen

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy en Cookie Statement.
Ik Accepteer

 

Camaro 5mm Seamless Bonding Gloves Handschoenen zijn de meest geliefde Camaro handschoenen uit de collectie.
Als je eens een paar van deze handschoenen hebt gebruikt, wil je nooit meer anders. Ze behoren tot de categorie warmste handschoenen voor onderwater. Wellicht zijn het de aller warmste duikhandschoenen van de wereld. En ook nog erg comfortabel in gebruik, ze zitten letterlijk als gegoten. Ondanks dat ze 5mm dik zijn, geven ze nog steeds veel bewegingsvrijheid. Deze 5 mm handschoenen zijn echt heel erg warm en kunnen in alle 4 de seizoenen gebruikt worden. Camaro handschoenen sluiten iets strakker aan op je huid en voelen daar door kleiner aan. Kies niet te snel een grotere maat, maar bij twijfel is de grotere maat aan te bevelen. Elk paar handschoenen is onderhevig aan slijtage. Daarom heeft Camaro een lichte bescherm coating aangebracht op de vingers en in de handpalm. Niet te dik, want dan worden de handschoenen te stug! Gezien de constructie van de handschoenen dien je ze op een normale aan en uit te trekken.

Leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL

Op alle Camaro duikpakken en accessoires zit 3 jaar gratis reparatie service!
Ongeacht het probleem (dus ook ritslekkage), ongeacht of het nu pech is, een gebruikersfout of een garantiekwestie. De reparatie wordt kosteloos uitgevoerd door Camaro zelf. Daardoor gegarandeerd lang plezier van je Camaro product!