Scubapro Aladin Sport Matrix

Je bent nu hier:Home»Duikmaterialen»Duikcomputers»Scubapro Aladin Sport Matrix

Scubapro Aladin Sport Matrix

From 260,00 From 209,00

Op voorraad

Scubapro

De Scubapro Aladin Sport matrix heeft een zilverkleurige frontplaat en goed afleesbare display en is bedoeld voor duikers die met meerdere gassen duiken.

Uitgebreide beschrijving »

EAN: N/A SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , Merk:

Beschrijving

Scubapro Aladin Sport Matrix Duikcomputer

De Aladin Sport Matrix is bedoeld voor duikers die met meerdere gassen duiken. Echter is het ook voor recreatieve duikers die zich verder willen ontwikkelen in hun sport een prachtige duikcomputer. Het computerscherm is goed afleesbaar met gesegmenteerde weergave. Ook zit er een gebruiksvriendelijke digitale kompas in. De Aladin Sport is verkrijgbaar als polscomputer of als module in een tweedelig console.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor gebruik met drie gasmengsels.
  • PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops) berekent een tussenstop op grond van de hoeveelheid N2 die uw lichaam heeft opgenomen, de huidige duik, eerdere duiken en ademgasmengsels.
  • U kunt zelf het microbellenniveau instellen. Hierdoor kunt u op basis van ervaring, leeftijd en conditie meer of minder conservatief duiken.
  • Drie duikmodi: Scuba (duiken), Freediving en Gauge (dieptemeter).
  • Het scherm bestaat uit een vernieuwd gesegmenteerd lcd-display bovenin en in het midden, en heeft een oogstrelend matrixdisplay onderaan.
  • Digitaal kompas, dat wordt weergegeven in matrixsectie in de onderste rij.
  • Actieve displayverlichting, complete horlogefuncties, bladwijzer, een duikplanner en een logboek zijn slechts een greep uit de beschikbare functies.
  • Twee zwarte kunststof knoppen bieden eenvoudig toegang tot modi en het programmeren van basisparameters.
  • Vervang eenvoudig zelf de batterij. Deze gaat twee/drie jaar of 200/300 duiken mee, naargelang wat het eerst komt (batterijvak is onafhankelijk van de elektronica).
  • De duikgegevens kunnen eenvoudig overgebracht, opgeslagen en geanalyseerd worden op een pc/Mac. Het systeem is ook compatibel met Android en iOs app, en alle gebruiken de nieuwe Bluetooth 4.0 Low Energy-interface.

Extra informatie

Model

Consolecomputer, Polscomputer small display

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Scubapro Aladin Sport Matrix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vindt u deze ook leuk…